ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εδώ και 40 χρόνια στα καταστήματά μας βρίσκετε υδραυλικά είδη, είδη θέρμανσης, είδη υγιεινής και πλακάκια. Η στρατηγική του Σ.Ε.ΥΔ.Α.Π. εστιάζεται στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Διαθέτει ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό που καλύπτει πλήρως με την τεχνογνωσία του και την ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει, πάνω από 60.000 κωδικούς εμπορευμάτων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με εγγυημένη και επώνυμη ποιότητα, εξυπηρετώντας τόσο τον επαγγελματία όσο και τον ιδιώτη καταναλωτή.

 

40 χρόνια ΣΕΥΔΑΠ

Στoχοι

Ο Συνεταιρισμός Εργολάβων Υδραυλικών Αθηνών & Πειραιώς (ΣΕΥΔΑΠ) δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών ειδών, της θέρμανσης, των ειδών υγιεινής και του φυσικού αερίου από το 1976. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να χαράξει ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς ώστε να ανήκει σε μια από τις 100 πιο υγιείς αναπτυσσόμενες εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα. Με 40 χρόνια πείρας, συνδυάζοντας τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας με το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με υπευθυνότητα και σεβασμό.