Ο Σ.Ε.ΥΔ.Α.Π., με χαρά σας ανακοινώνει την νέα του συνεργασία με την εταιρεία ROCA, πρωτοπόρο εταιρεία στην αγορά των ειδών υγιεινής. Η ROCA, με πάνω από 100 χρόνια παρουσίας στο χώρο, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και νέες προτάσεις και τεχνολογίες για την κατασκευή ή την ανακαίνιση του μπάνιου σας.

Roca –  Παγκόσμιο σημείο αναφοράς.

Η ROCA ξεκίνησε τη δραστηριότητά της to 1917 κατασκευάζοντας θερμαντικά σώματα από χυτοσίδηρο για οικιακή χρήση στο εργοστάσιό της στη Gavà, κοντά στη Βαρκελώνη. Στη συνέχεια, η επιχείρηση επεκτάθηκε στην παραγωγή λεβήτων. Το 1929, η ROCA εισήλθε στον χώρο του μπάνιου ξεκινώντας την κατασκευή μαντεμένιων μπανιερών.

Αφουγκραζόμενη πλήρως τις αλλαγές που συνέβησαν στην κοινωνία γύρω από την κουλτούρα του νερού, του βασικότερου φυσικού πόρου στον οποίο στηρίζονται τα προϊόντα της ROCA, η εταιρεία ανέλαβε το 1936 την πρόκληση της παραγωγής ειδών υγιεινής από υαλώδη πορσελάνη. Στη συνέχεια, το 1954, η ROCA ξεκίνησε την παραγωγή μπαταριών.

Στη δεκαετία του 1990, ο Όμιλος ROCA συνεχίζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ευρωπαϊκή και στην παγκόσμια αγορά, με το άνοιγμα νέων θυγατρικών εταιρειών και αρκετών εξαγορών.

Το 2005, η ROCA ανακοινώνει ένα φιλόδοξο στρατηγικό σχέδιο με επίκεντρο τον χώρο του μπάνιου, και το 2006 αναδεικνύεται παγκόσμιος ηγέτης του κλάδου.

Σήμερα, το εμπορικό δίκτυο της ROCA επεκτείνεται σε πάνω από 170 χώρες, τις οποίες εξυπηρετούν περισσότερα από 85 ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής προϊόντων ειδών υγιεινής, με περισσότερους από 24.500 εργαζομένους παγκοσμίως.

Το Κέντρο Σχεδιασμού της ROCA (ROCA Design Centre) συνεργάζεται με τους πιο φημισμένους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές για την ανάπτυξη των προϊόντων της, ενώ της  έχουν απονεμηθεί πολλά διεθνή βραβεία  σε αναγνώριση των επιτευγμάτων της στους τομείς του design, της βιωσιμότητας και της καινοτομίας.

Στα καταστήματα του Σ.Ε.ΥΔ.Α.Π. θα βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων της ROCA, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.

Ενημερωτικό Δελτίο.

Ενημερωθείτε για προσφορές!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή.
Προέκυψε κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν ;

Καλέστε μας στο 210 3471005

Ζητήστε προσφορά